عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا آزمون کانون وکلا امسال برگزار می‌شود؟| تشکیل هیئت رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشکاکی به‌زودی

  • کد خبر: ۱۴۶۵۱۰
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
  • ۱
آیا آزمون کانون وکلا امسال برگزار می‌شود؟| تشکیل هیئت رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشکاکی به‌زودی
معاون اول قوه قضائیه گفت: پیشنهادی از قوه قضائیه به ریاست جمهوری مبنی بر تشکیل هیئتی با حضور معاون اول قوه قضائیه، نائب رئیس اول مجلس و معاون اول رئیس جمهور برای رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی مورد موافقت رئیس جمهور واقع و ابلاغ شده است و بزودی این اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمد مصدق در حاشیه اولین جشنواره آثار حقوقی نیرو‌های مسلح، درباره زمان برگزاری آزمون کانون وکلا گفت: معاونت حقوقی قوه قضاییه در حال بررسی این موضوع است و جلساتی با روسای کانون‌ها گذاشته‌اند.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه مطالبه مردم درباره برگزاری آزمون وکالت مطالبه بحقی است، افزود: اگر این آزمون امسال برگزار نشود حتما سال بعد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مصدق درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی گفت: پیشنهادی از سوی قوه قضاییه به ریاست جمهوری داده شد مبنی بر اینکه، هیئتی با حضور معاون اول قوه قضاییه، نائب رئیس اول مجلس و معاون اول رئیس جمهور تشکیل شود و پرونده‌های کثیرالشاکی را بررسی کنند و نتایج را به شورای عالی هماهنگی اقتصادی پیشنهاد دهند.

معاون اول قوه قضائیه خاطرنشان کرد: خوشبختانه اخیراً این پیشنهاد مورد موافقت رئیس جمهور واقع و ابلاغ شده است و بزودی این اتفاق می‌افتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نوایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۶
0
0
کانونهای وکلا خودمختار شده اند، دریابید روزی را که من و امثال من داد و فریاد سر دادیم که باباجان بر اینها نظارت کنید و گوش شنوایی نبود و دادگاه انتظامی خودتان گوشش بدهکار نبود که اینها برای ما پرونده ساخته اند و متخلف واقعی خودشان هستند، هنوز هم نظارتی ندارید و معلوم نیست یک وکیل داد خود را از مدیر سابق کانون در کجا باید بستاند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->